Знаете ли какви са желанията на жените? – 30 годишните

Ние попитахме 1400 жени на 20, 30 и 40 години какви са техните най-съкровени сексуални тайни и желания. Вие трябва само са слушате внимателно

Попитайте група жени какво търсят в един мъж и се появяват думите, които чуваме доста често. Увереност. Независимост. Чувство за хумор. Добрина. Добър външен вид. Сякаш всички жени търсим един и същ мъж (щастливец).

Ето къде е най-голямата трудност: ние жените пренареждаме приоритети в зависимост на каква възраст сме.

„Нещата, които една жена търси в един мъж, се променят с възрастта”, казва Хелън Фишър, професор по антропология в университета Рутгърс и експерт по взаимоотношенията, чиято най-нова книга се казва „Защо него? Защо нея?”

За да постигнете успех, трябва да разберете какви са нейните ценности и желания в този етап от живота й, и да знаете какво да очаквате, ако планирате да останете с нея. Жена, чиито приоритет някога е било да танцува на дансинга на парче на Lil’ Wayne, ще започне да предпочита интимен разговор на чаша вино и порция домашно приготвени спагети.

Тези промени се пренасят и в спалнята. Много малко жени не променят сексуалните си желания и навици. Точно обратното: проучване на Men’s Health сред 1400 жени показва, че сексуалните предпочитания се променят с течение на времето. И за да сме по-точни (както и жените, които попитахме бяха доста точни), две трети от жените в 30-те години на своя живот и почти половината от дамите на и над 40 разкриват, че техните сексуални желания са се променили в последното десетилетие. А една промяна може да е нещо добро и положително.

Например, жена, която преди не е искала да бъде отгоре, защото се е притеснявала как изглеждат големите й гърди, в последствие е станало по-уверена в сексуален план, знае какво иска, как го иска и как да ти покаже. Изглежда, че с възрастта сексът става нещо повече от приключение.

Това в никакъв случай не означава, че трябва да чакате. Независимо дали вашата половинка е на 20, 30 или 40, тук ще намерите насоки как да откриете какво й харесва.


30-годишните

Маниите за социализиране и пасване изчезват. В тази възраст жените искат да бъдат щастливи. Тя може да е постигнала много – кариера, приятели, дом – но е независима и готова да задоволи желанията си. Нашето проучване показа сексуално пробуждане: жените от тази възрастова група са се научили да се наслаждават на себе си.

28% подкрепят секса на първа среща, ако има химия
Чувството за хумор е най-търсеното мъжко качество в дълга връзка
48% са изпитали един оргазъм при последния си сексуален акт
22% са изпитали един оргазъм при последния си сексуален акт
2 от 3 използват порнография по време на секс
60% са имало повече от 5 сексуални партньора
33% искат да им правят повече орален секс
19% искат повече целувки
14% са използвали вибратор по време на последния си сексуален акт
26% обезкосмяват срамните си части с кола маска или бръснене


Какво иска тя

Надин Велазкес, 32-годишна, звездата от телевизионното шоу „Лигата”, споделя:

Действие
„Когато бях на 20, не ми пукаше за секса. Но сега разбирам песните и филмите за секса и защо хората са толкова силно повлияни от секса. Сякаш станах на 30 и изведнъж, за една нощ, огладнях!”

Зрялост
„Моят съпруг трябваше да се приспособи”, признава Велазкес. Те са се оженили преди 5 години, когато тя е била на 26, а той на 38. „Мъже, които са излизали с жени на 20 и 30 години сами казвали, че 20-годишните са бебета. Точно такава бях и аз. Те са разглезени и егоистични. А жените на 30 са по-балансирали, по-здраво стъпили на земята и по-добри партньори.”

Честност
Велазкес казва, че тя и съпругът й са по-честни един към друг, отколкото другите двойки, които познава. Това й е помогнало да се превърне в жената, която е днес, защото не се страхува да бъде себе си. „Изисква се много смелост за един мъж да бъде толкова отворен”, казва тя. „Истинско съкровище е да имаш мъж, който може едновременно да ти казва какво мисли и да приема твоите мисли.”

Забавление
Като по-млада Велазкес излизала, защото всички останали го правили. „Сега отивам на дадено място, ако ми е интересно и ако има причина да съм там.” Предложението й за забавна среща: „Да прекарам петък вечер в играене на игри с приятели по iPhone-a ми. Никога не съм искала да правя подобно нещо, когато бях на 20.”


Нейният профил за срещи

Психологът от Ню Йорк Томас казва: „Много жени на тази възраст започват да виждат себе си в ролята на майка. Изборът им е воден от това да създадат дом и да имат деца.” Това е добра новина. Всички мъже, които се оплакват, че жените излизат само със смотаняци, могат да се зарадват: колкото по-сериозно е намерението на жената да си намери постоянен партньор, толкова по-вероятно е да разпознае такъв в симпатягата, когото някога е пренебрегнала. Освен това, Фишер казва, че мъжете ще си имат работа с доста по-оформен характер. „Жена на тази възраст ще е икономически стабилна и затова ще може свободно да изрази истинската си същност.”

Спечелете я
Среща с жена от тази възрастова група ще бъде по-интелектуална и по-малко социална: посещение на музеи, приготвяне на вечеря заедно, с повече време един за друг. Открийте какви са нейните страсти и ги използвайте за планиране на срещата. Например, разберете какви лекции се четат в местния университет и я заведете, ако някои от любимите й автори участва. Измислете неща, които ще й дадат повод за размисъл и тема за разговор впоследствие.

Едно предупреждение от Аксел: жените на тази възраст „ще скъсат много бързо с неправилния мъж”. Антропологът Фишът препоръчва онлайн среща, на която двете страни могат да разберат какъв човек търсят. Това значително ще подобри вашите шансове. Опитайте да намерите сериозни жени в сайтовете за запознанства.


Нейният сексуален профил

Има нещо друго, свързано с всички тези приказки за биологичния часовник: жените на 30 и повече години правят много секс. И искат още – довечера! Изследователи от Тексаския университет в Остин са направили проучване с 827 жени на възраст от 18 до 65 години и са проучили техните сексуални мисли, фантазии и поведение. Както се очаквало, жените, изживяващи спад в плодовитостта (от 27 до 45 години) се държали по начин, който да увеличи шансовете им да имат бебе (не е задължително това поведение да е съзнателно). Тези жени мислили за секс повече, имали сексуални фантазии по-често и имали повече сексуални контакти. Освен това, при тях вероятността да правят секс с мъж, който познават отскоро, е по-голяма. Но според Фишер това обяснение с желанието за репродукция е прекалено опростено: „Вероятно жените на 30 познават телата си по-добре от жените на 20. Те са открили какво искат и как да кажат на мъжете какво искат.” Вашата мисия: Слушайте я!

Възпламенете страстта й
Жените от тази възрастова група са най-отворени към използването на играчки в леглото. Например, 14% признават, че са използвали вибратор по време на последния си сексуален акт с мъж, а 42% споделят, че биха искали да използват белезници по време на последния си сексуален контакт. В интернет се предлагат най-различни белезници, които няма да наранят нейните китки, нито твоите. Не сте сигурни дали тя е отворена за тази идея? „Пробвайте”, казва Глория Брам, автор на книга за съвети за по-извратен и ексцентричен секс. „Хванете ръцете й над главата й по време на секс и преценете реакцията й. Ако това я възбужда, има шанс да е човек, на когото ще му хареса да бъде връзван.”

Още един съвет: Изразявайте чувствата си гласно. Когато попитахме жените какво искат да чуят в леглото, отговорът беше, че искат да чуят дали на мъжа му харесва. „Искам всякакви звуци – искам да знам дали и той е толкова разгорещен, колкото и аз”, казва Миранда, на 31 години. „Искам да чуя как го карам да се чувства, как се справям, как изглеждам и искам да чуя мръсотии”, казва 30-годишната Тифани. Думите „Ти си толкова секси, не мога да ти се наситя”, винаги действат при Карла, 36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*