Как да излезеш от нейния приятелски кръг

Ясно е, че харесваш това момиче. Вероятно тя е твоя колежка, посещавате една и съща фитнес зала или ти е съученичка. От няколко месеца с нея сте приятели и ти се справяш доста добре с това, но проблемът е, че искаш да й станеш гадже, а тя иска да бъдете приятели. Тази статия ще даде ценни съвети на безнадеждните романтици как да излязат извън нейния приятелски кръг и да се превърнат в нейно гадже пред очите й.

Как да излезеш от приятелския й кръг

  • Сродна душа: ако с нея сте добри приятели, тя вероятно ще има нужда да споделя различни неща с теб от време на време, но е изключително важно да не се окаже, че цял живот ще играеш ролята на „сродната душа”. Все пак изслушваш емоционалните й излияния само, защото я обичаш. Затова вместо да бъдеш приятеля от мъжки пол, ти трябва да поставиш нещата съвсем ясно. Повечето момчета са прекалено срамежливи, за да говорят за чувствата си, но трябва да знаеш, че трябва да сграбчиш всяка появила се възможност.
  • Дай си почивка: ако си блокирал в приятелския й кръг от прекалено дълго време, момичето ще те приеме за своето плюшено мече, затова трябва да се отървеш от този имидж. За да го направиш успешно, опитай да избягваш компанията й за няколко дни. Престани да бъдеш винаги готов да се отзовеш, когато тя те извика, за да разбере, че присъствието ти не е даденост, и спри да й показваш уважението си. След всичко това ще започнеш да й липсваш и тя ще забрави за имиджа ти на плюшено мече.
  • Не спирай да ходиш по срещи: ако излизаш на мистериозни срещи с други момичета, тя непременно ще те види в съвсем различна светлина. Момичета харесват атрактивни и уверени мъже, който могат да свалят различни момичета. Затова малко ревност може да се окаже полезна.
  • Бъди лошо момче: прави неща, които да те отличат от другите й приятели от мъжки пол. Например, пробвай да докоснеш небрежно ръката й в кафенето. Ако привикне към твоите докосвания, постепенно ще се обвърже с теб физически. Леки флиртове могат също да се окажат полезни за разчуването на бариерите на нейния приятелски кръг.
  • Разкрий чувствата си: в случай, че усилията ти нямат особен успех, покани я на вечеря и й разкрий чувствата си направо и без никакви увъртания. Жените оценяват честността и без съмнение по този начин ще спечелиш няколко точки. Дори и тя да каже „не”, можете да запазите приятелството си, а и си струва да пробваш. Най-важното е да не си наоколо, докато друго момче я сваля и спечелва.

Тези няколко съвета ще ти помогнат да направиш пробив в отношенията ви и да излезеш от приятелския й кръг. След няколко години ще си повече от щастлив, че си използвал възможността и не си прегризал ноктите на сватбата й.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*