Как да стана магнит за мацки?

Прекарал си много време от живота си, опитвайки се да измислиш как да привлечеш жена? Ако си научил нещо от тези усилия, сигурно се чувстваш като психолог, опитвайки се да разбереш жените. Има много изследвания, търсещи типа мъже, който жените предпочитат. Като цяло хората, които провеждат тези проучвания, не взимат предвид материалните фактори като например пари, които биха могли да привлекат жена към определен мъж. Проучванията се концентрират върху психологическите аспекти и влиянието им върху свалките. 

Скорошно изследване в Япония и Великобритания показва, че факторите, които влияят на съблазняването, не се ограничават само с вида или аромата на мъжа. Според резултатите, дамите са на ясно, че добре изглеждащите мъже не винаги са най-добрият избор за дълготрайна връзка, а всъщност точно това е подсъзнателната им цел. Те отчитат факта, че привлекателните мъже са по-ненадеждни, вероятно по-неверни и подходящи само за краткотрайни връзки.

Освен това според проучването, ако има избор, жената се спира на различен тип мъж според това, в коя фаза от менструалния цикъл се намира. По време на овулация дамите предпочитат здрави мъже тип мачо (които вероятно ще създадат здрави и силни бебета), а през останалите дни се спират на не толкова мачо-изглеждащи мъже, които вероятно ще са добри бащи в по-дългосрочна перспектива. Тъй че, ако не спадаш към мачовците, имаш доста добри шансове с момичетата през около 75% от времето.

Не забравяй, че по време на овулация жените изглеждат по-привлекателни за силния пол. Това означава, че ако се опитваш да свалиш мацките, които най-много те привличат на подсъзнателно ниво, ще попаднеш точно на момичета в овулация, които най-вероятно няма да се спрат на теб тази нощ. Вместо това може да обърнеш внимание на дамите, които се интересуват от теб- избери някое от този момичета. 

Като „преследваш” момичета, които видимо си падат по теб, многократно увеличаваш шансовете си.  Трябва само да направиш няколко стъпки и най-важното—да си уверен и да вярваш, че на всяко парти има поне няколко жени, които те харесват независимо как изглеждаш. Щом веднъж повярваш в това, остава да откриеш тези дами. 

Всъщност, ако искаш да си магнит за жените, трябва да станеш по-уверен и готин – не, не готин като следваш най-новите модни тенденции, а емоционално. Бъди позитивен, приеми се такъв, какъвто си, дръж се приятелски и с двата пола и не реагирай гневно или начумерено при неуспех, а се наслаждавай на това, което ти предлага животът. 

Наблюдавай приятелите си. Познаваш ли мъже, които са точно такива – винаги щастливи, уравновесени и позитивни? Имат ли проблеми с мацките? Обзалагам се, че не.

Ако си на среща с жена или просто „на лов” в дискотека или на парти, не си показвай дивотиите. Това би развалило имиджа на „готин пич”, който се опитваш да създадеш. Затова е важно да не пиеш прекалено много, когато си “на лов”. Разбира се, може да пийнеш едно или две питиета, но не се напивай. Остави това за сбирките и гледането на мач с момчетата. Много мъже смесват тези две неща и след футболната вечер с приятели, където са пили много, отиват на дискотека и се опитват да свалят мадами- голяма грешка. Раздели вечерите за свалки от тези за напиване.

Да привлечеш и съблазниш момиче въобще не е трудна работа, ако знаеш какво правиш. Всичко зависи от това как и какво мислиш. Трябва да настроиш подсъзнанието си, така че да следва твоите инструкции. Когато кажеш на подсъзнанието си, че си готин и всички жени са луди по теб, ще установиш, че си сигурен в себе си и излъчваш секс. Тогава ще повярваш, че си като магнит за мацките и няма да можеш да се отървеш от фенки.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*