Как да си хванем зряла жена (МИЛФ)

Здравейте всички!!!

Тази статия е доста дълга, но ако си падате по зрели жени, по-добре я прочетете. Ако нямате време, отделете пет минути и прочетете 5-те важни точки за това как да си хванем зряла жена…повярвайте ми, това е истинска магия.

Случвало ли ви се е на работа, в училище или в магазина да видите супер мацка, която прилича повече на богиня, отколкото на жена? Която изглежда невъзможна за сваляне и истинско предизвикателство? Такива жени се наричат зрели или МИЛФ

Според Urbandictionary.com МИЛФ означава „майка, независимо женена или разведена, която привлича мъжете физически достатъчно, за да искат те да правят секс с нея”. Виждал съм много МИЛФ-ки през живота си, че започнах да си мисля, че никой не може да ги свали. Защо те са сами или около тях има само смотаняци, които биват отхвърлени?

И тъй като смятам, че всички трябва да правят секс (защото сексът е нещо, което не можеш да отхвърлиш и ти харесва да правиш), аз започнах да свалям зрели жени и скоро открих отговора на моите въпроси…

Повечето зрели жени искат да контролират нещата, понякога те са доста студени и не търсят връзка или любов. Повечето от тях търсят секс и забавления. Можете да намерите такива жени в супермаркета, но е възможно те да не търсят забавления. Но ако направите свалките през деня, ще бъде по-лесно да вземете телефонния й номер и да й се обадите на следващия ден.

Силно ви препоръчвам при свалките да използвате „Директна игра”. Тези жени не искат долнопробна романтика, защото вероятно им е писнало. Моят опит показва, че повечето от MILF-ките искат само секс. Да, правилно прочетохте. Странно ли ви звучи, че след 40 или 50 години романтика човек може да искат само секс без глупости, проблеми и драми?

Отхвърлянето най-често идва, ако жената е женена или живее с мъж и не иска да изневерява. В такъв случай най-добре да потърсите друго момиче. Ако пък я харесвате много и не ви пука дали ще нараните нейните близки, можете да бъдете настойчиви (без да я следите) и съм почти сигурен, че рано или късно тя ще изневери (което все пак не бих препоръчал).

Когато говорите с такава жена, наблегнете на теми, които са интересни за всички. Говорете за вашите „приключения”, за пътувания, храна, филми. Това са интересни теми, които тя вероятно ще хареса. Не забравяйте да дадете думата и на нея – за milf-ките е особено важно да бъдат изслушвани. Ако обръщате внимание на нещата, които казва, тя може да реши, че сте интересен събеседник (това обаче не означава, че трябва да я оставите да говори без да спира; тя може да иска да води диалога, но вие можете да смените темата, ако се чувствате неудобно или ако не ви е забавно. Тук вие сте най-важния човек).

Социалният кръг е много важен. Въпреки че многото момичета около вас може да бъде от ползва, повечето зрели жени си мислят, че са по-добри от по-младите момичета. Това може да се дължи на опита, който си мислят, че имат. Ако сте в клуб и наоколо има много мацки, които ще флиртуват с вас, те зрелите жени ще опитат да се състезават с тях (същото ще направят и младите момичета) за вас. (Не е ли яко???)

Когато сваляте зряла жена, трябва да сте уверени. Тя не е малко момиченце, което се нуждае от закрила. Всъщност тя вероятно е в пълна сигурност и иска да контролират ситуацията (защото е свикнала с това). Не й го позволявайте. Нека си мисли, че контролира нещата, но й дайте да разбере, че вие сте „Кралят на света”.

Някои зрели жени търсят мъж, който да контролира нещата и да ги води. Те са били сваляни през целия си живот и знаят всички трикове и методи, затова опитайте да ги свалите директно или по-забавно.

Нещо много важно е никога да не спирате сексуалната градация. Една зряла жена в нощен клуб не търси новия си най-добър приятел и може да те отреже. От друга страна, ако не спирате да я атакувате сексуално, тя ще усети какво искате и че не просто си губите времето.

 

В заключение искам да ви дам 5 съвета за сваляне на зрели жени. Прочетете ги внимателно и се забавлявайте 😉

1 – Опитайте да бъдете директни, но и забавни. Както много момичета, зрелите жени искат да се забавляват, така че я накарайте да хареса вашата компания.

2 – Създайте много атракции. Такива жени искат да се забавляват и затова създаването на атракции и привлекателност ще направи разговора по-гладък и ще направи взаимоотношенията ви по-вълнуващи.

3 – Никога (ама никога!!) не задавайте въпроси за възрастта й. Дори и да е изключително уверена и сигурна в себе си. Не е учтиво да питаш зряла жена на колко години е.  Помнете, че тя е по-възрастна и един подобен въпрос може да убие привличането.

4 – Не говорете с нея за семейството и децата й. Ако тя опита да говори за това, сменете темата. Подобни разговори може да я накарат да осъзнае, че това, което прави, не се одобрява от обществото на 100% (може синът й да е на ваша възраст).

5 – Преместете се на друго място, след като се срещнете. Повечето зрели жени са преживели доста неща и може да се почувстват неудобно да се срещат с вас на публични места. Това може да се дължи на тяхната възраст и на факта, че трябва да се грижат за репутацията си. Възможно е да са на високи позиции на работното с място.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*