Как да я караме да се чувства жена

Едва ли има жена, която не обича да се отнасят с нея по най-милия начин, по който мъжът може да се отнася с човек. Друг е въпросът, че не всяка жена го заслужава, но…

Когато една жена се чувства добре, всичко върви по-добре. Жените попринцип са нежни натури. Правят се на непоклатими, но зад тази фасада се крие крехка и нежна душа.

Комплиментите са един от факторите, които най-много липсват на една жена с времето. Никога не забравяйте този малък детайл. Едва ли има жена, която да не се разтапя от милите думи на своята половинка. С времето връзката се разпада точно поради малките неща, които в една дълга връзка се забравят.

Когато излезете с нея бъдете истински джентълмен. Дори остарялата техника със дърпането на стола в заведението, за да седне вашата принцеса, понякога може да и върне доброто настроение или да го предизвика. Когато сте в компания обръщайте повече внимания на нея. Не се олисвайте в разговори с околните и буквално да забравяте за нея.

Пазете я и се грижете за нея. Една жена обича да се чувства сигурна и защитена във всякаква ситуация. Подарявайте и малки подаръчета от време на време. Отделяйте повече внимание над прегрътките. Доказано, това е най-искрения и най-чувствителния начин да покажеш на някой, че държиш на него. По-искрен дори и от секса.

Ключът за успешен брак или връзка се крие именно във вас мъже! Ако вие не се грижите за вашето бижу, няма кой друг да го направи. А намери ли се, тогава сте закъснял прекелно много.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*