10 неща, в което най-често бива обвинен мъжът от половинката си

Нека обърнем и малко внимание на нещата, в които най често бива обвинен един мъж от своята половинка. Виновен или не мъжът трябва да изтърпи церенадата, било то свиркайки на ум, мечтейки за почивка на Хаваите и т.н, за да угоди на своята половинка.

1. Нашият номер едно е обвинението “Нямаш желание за секс, любовница, а, любовница?”. Както и да обясниш на принцесата до теб, че цял ден си на работа, насам-натам и обратно тя си знае нейното. За жената нежеланието на секс в повечето случаи е резултат от намесата на дявола, впрочем друга жена.

2. “Не ми даваш пари за джунджурийки!”.  Особено в тази криза невъзможността за осигоряване необходимостите на жената е проблем за нея. Въпреки да вижда, че нямате възможности да го твърди тайно на ум си мисли друго.

3. “Не ми обръщаш внимание!” Дори и да усети малко невнимание от страна на човека до себе си, жената го поставя като проблем. Така че драги мъже – каквото и да ви е на главата обръщайте повечко внимание на жената до себе си, то и едно цвете на годината веднъж няма да е зле 😉

4. “Стига си я зяпал!” Дори и да гледате в най-близкото дърво на нея все и се вижда, че заглеждате други жени. Това я изяжда отвътре и веднага получавате забележка било то основателна или не.

5. “Не си ми казвал скоро, че ме обичаш” Седмица да мине и всички точчки отгоре да са изпълнени в някаква част и лекият намек с това изречение е неизбежен.

6. “Ти няма ли да сготвиш/почистиш поне веднъж” Жената е домакиня, но не и роб. Трябва и мъжът да полага грижи за дома отвреме на време, ако не за друго, то поне да покаже поне малко интерес към това, било то даже и за 10 минути 🙂

7. “Айде бе мързел мини отгоре този път”! Без коментар сами си го направете 🙂

8. “Защо само ти ме возиш, та аз имам книжка?” Дам… страхът е голямо шубе. Мъжът предпочита да е хванал здраво кормилото със зъби и нокти, пред това да го предостъпи на жената до себе си. Бъдете сигурни, че дори и това да стане всеки път, когато го возите се кръсти на ум.

9. “Няма само ти да плащаш сметката” Странно, но някой жени обвиняват дори и за това. За тях е в някаква степен обидно мъжът всеки път да плаща където и да е. Така че първо напипайте почвата преди да действате, за да не отнесете някой ток в главата.

10. “А къде са комплиментите?” Жената обича комплиментите. Макар и до един период те са нужни. Ако забележи липсата им жената се бунтува. Съгласете се, че след 2 часа приготвяне – коса, вежди, лак, грим ит.н, жената не заслужава само “Готова ли си вече?”. Как да не избухнеш на сухо 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*