10 най-използвани думи от мъжа

Както всеки мъж знае, за да съществува пълноценно трябва да успяваш да накараш другите да го слушат. Странното е обаче, че почти всички мъже използват едни и същи думи най-често в каквато и да била ситуация. Ето кратък списък с изброението според нас най-често използвани думи от един мъж.

1. “Да, ще го направя спокойно, просто нямах време.” Едва ли има по-разсеян индивид от мъжкия. Склонен е да се съгласи със всичко, да обещае всичко, но малцина реално устояват на обещанията. В този ред на мисли, така наречената “мъжка дума” бавно, но славно губи значението си.

2. “Извинявай бях пийнал повечко и…”. О, да едно от най-често срещаните извинения. Какво ли не прави този алкохол, че чак и неща, които не би направил. Едно трябва да се знае вовеки – “Алкохолът не е извинение за дейстивията и постъпките след употребата.” 3. “Да” и “Не”. Колкото и да си говориш срещу теб ако е застанал мъж, начинът, по който ти отговаря може да определи колко е заинтересуван. Кратките отговори като “Да” и “Не” са често срещани, да не кажем обичайни. Просто ти говориш за едно, а човекът си мисли за друго.

4. “Обичам те”. Този четвъртия няма да го коментираме. Казан искрено или пък не, това се нарежда на 4-то място в нашата класация.

5. “Тупалка, а тупалка?”. В повечето случай седнат ли мъже на маса с бира в ръка и картофки на маса, се започва обсъждането. Казваме в повечето случай, защото колкото и еднакви да изглеждат мъжете са си различни сами по себе си. Най-често се обсъждат проблеми, а пиронът на вечерта са жените. Независимо каква е и що е, тя трябва да се възхвали или закопае в дън земя.

6. “Ко ши ям?” Мъжът е все гладен. Прибира се и мисли само храна. Няма ли – е тогава става лошо… 😉

7. “Един приятел, знаеш ли какво направи?” Мъжете обичат да разказват истории. Най-често обаче с този емблематичен израз се казва това, което мъжа е направил, но иска първо да види дали другите ще го възприемат нормално и след това да се издаде.

8. “Ба*и скуката!” Дам… всичи обичаме да ни е забавно, но мъжат сякаш живее, за да има за какво да говори (е не колкото жената, но все пак 😉 )Стане ли му скучно, очаквайте да започне да говори и за космонавти.

9. “Ще ти се обадя” Да бе да, чувано хиляди пъти а изпълнено много по малко.

10. “Тихо, почва мача!” Любимата игра на мъжа, тя едва ли ще отколони погледа му от телевизора дори и самолет да падне на покрива.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*