Петте най-страхотни чувства, които може да изпита един мъж

Когато шумотевицата най-накрая утихне и е време да преброим покер чиповете на живота, остават определени спомени. Като мъж имаш списък с определени варианти. В много случаи тези 6 опции са най-вероятни.

Секс

Това може да е очевидно и да се подразбира, но в името на целостта на списъка, трябва да се спомене. Това е едно от най-великите чувства, които може да изпита един мъж и е доста лесно да се постигне, стига да знаеш къде и как да търсиш. Сега, чувството не е същото като при мастурбиране в банята, не- това е буен, страстен секс, който продължава по-дълго от 5 минути.

Секс с нокти и нежно хапане, онзи секс, който опиянява всеки – потен, като че ли излизаш от душа. Знаеш, че си правил свръх много и як секс и чувството, което изпитваш на върха и в минутите преди и след това (освен ако не се опитваш да я разкараш) са просто най-страхотното и лесно за постигане чувство.

 

Огромното ла*но

Това е моята пушка, това е моето ла*но.

Това чувство е спорно…зависи с кого говориш. Защо е спорно? Защото не всеки прави толкова големи “работи”.  В зависимост от тялото ти и това как то функционира,може да нямаш много предизвестия,че тази нужда се задава. Може да не е повече от леко гъделичкане в стомаха или да се изрази с болки в стомаха като тези, които изпитва човек при удар в областта на корема.

При всички положения като стигнеш до тоалетната се стига до един момент, в който независимо дали вече си имал такъв случай или не, осъзнаваш какво се задава. Незнайно защо събличаш тениската и панталоните си докрай, за да се подготвиш за това, напъваш колкото се може повече и БУМ!  Струва ти се,че си родил 6 килограмово бебе през ануса си и се наслаждаваш на идващото на вълни най-яко чувство,което си изпитвал точно в тази стая.

 

Първият ти бой (за разлика от BullyMcPunchypants)

Не, не познавам човек с това име, но да изкарам истинското име на показ би било кофти. О да,кога ли пък съм се славил с добри маниери?Както може би си видял от това видео в последните новини, бандитите понякога са раними лайна, които някакси всяват страх и не си сигурен защо. Може би заради техния размер, агресивност или самоувереност, базирана на неоснованите им атаки.

Един ден просто ти писва. Нещо прещраква в главата ти и съвсем внезапно, преди да осъзнаеш какво правиш  нокаутираш малкия разбойник толкова яко, че не може да мисли, пък да се изправи съвсем и просто няма начин да иска още. И тогава, за момент, преди да си помислиш ‘По дяволите, сега вече съм в беда’ топла вълна те удря в лицето и тялото и нещо дълбоко в теб ти казва, че си осъществил нещо голямо.

 

Най-яката среща в живота ти

Забелязал си я отдалече. Тя е най-красивата жена, която някога си виждал. Може би понякога говориш с нея, пускаш някой друг небрежен лаф или може би, когато тя отива до автомата за вода си толкова стъписан, че просто се напикаваш в гащите и припадаш. В крайна сметка, някак си, може да събереш смелост: знаеш, че искащ тази жена да е твоя и започваш да правиш нещо по въпроса. Може би я намираш във Facebook и научаваш какви са хобитата, интересите й и какво харесва.

Може би събираш същата информация като я дебнеш, преглеждайки боклука й и т.н. Както и да е, ти успя, събра кураж да говориш с нея и някакси разговорът потръгва. Точно преди тя да си тръгне, моментът е идеален и се изстрелваш въпроса: “Искаш ли да излезем на вечеря някой път?” Тя се обръща, усмихва се и казва “да”. Следващата седмица разправяш за това на всички, нали знаеш, на всеки, които иска да те слуша, и се радваш на постижението си и на вниманието.

 

Раждането на първородното ти дете

Да, трябваше да завърша статията с това толкова силно чувство на невероятно щастие. Но хей, когато ти се случи, ще разбереш защо. Независимо как точно е станало, приятелката ти е бременна. Грижиш се за нея месеци наред и нарушаваш поне 19 правила, докато я закараш до болницата – цели два пъти, понеже първите контракции не се считали.

След това до нея в болницата, държиш ръката й или може би по-добре казано, тя държи твоята –като на живот и смърт. Тя напъва, крещи, ти си на косъм да се разплачеш, защото вече не чувстваш нищо с ръката си. След това,когато тя напъва най-силно, лекарят бърка в нея с разни инструменти и дърпа.

И тогава го чуваш – първият рев на бебето. Прерязваш пъпната връв и вече държиш чисто новото ви бебе в прегръдките си, докато тя или той се успокои. Облива те неконтролируемо чувство на топлина и в очите ти напират сълзи, усмихваш се с най-широката си усмивка и не можеш да спреш да се усмихваш. Току-що си изпитал най-най-невероятното чувство, което един мъж може да изпита.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*