Какво искат жените в леглото

Ако зададете този въпрос на приятели, със сигурност ще получите толкова противоречиви отговори, че ще се объркате още повече. Момичетата не са по-различни от теб и мен в леглото и искат същите неща, които ние, мъжете, очакваме от тях. Освен задоволителен сексуален опит, има още много неща, които дамите очакват от партньора си. Сега ще обсъдим някои от основните аспекти, които повечето мъже пропускат…

Бъди себе си

Фактът, че твоето момиче дели леглото с теб, е доказателство, че тя наистина те харесва. Така че щом влезете в спалнята и си леглете, просто бъди себе си, избягвай образа на мачото секс-машина. Може да се най-добрият мъж в леглото на света, но ако не влагаш чувства, момичето никога повече няма да легне с теб. Даже напротив, може да те обяви за егоистичен и самовлюбен.

Напиши си домашното

Преди да стигнеш до леглото с твоето момиче, проучи какво й харесва и какво не. Всяко момиче обича да се отнасят с нея като с принцеса и ще отговори по-добре на увертюрата, ако я накараш да се чувства желана и харесвана. Освен това се запознай по-добре с женската анатомия. Струва си да познаваш различни ерогенни зони и да знаеш как да ги стимулираш. Научи се да боготвориш женското тяло.

Не бързай

За разлика от мъжете, жените се нуждаят от повече време, за да се възбудят, а самата възбуда трае много по-дълго. Така че се отпусни и карай бавно. Момичетата обичат да бъдат глезени, целувани, галени и обсипвани с комплименти преди същинския акт.

Това са само някои от нещата, които не бива да забравяш. След секс непременно кажи, че това е било най-готиното ти изживяване, прегърни я и й кажи, колко много я обичаш.

Слушай внимателно

Сега ще разбереш нещо относно свалянето на момичета, което повечето мъже никога няма да научат. Това е абсолютно задължително за всеки мъж. Ще откриеш невероятно тайно оръжие, което ще накара жените да тичат по теб дори ако си плешив, дебел или грозен! Повярвай ми, не е за изпускане! Прочети внимателно всичко по-долу, защото може да се окаже най-важния текст, който си чел.

Той: Нищо?
Тя: Не. Нищо.
Той: Как така? Докосвах както ти ми каза.
Тя: Ами…ако…ъм, захапеш леко?
Той: Имаш предвид така…?
Her: Ау! Остави! Да забравим това.

Гаф при секс? Не се притеснявай, случва се. Това не означава, че нещо не ти е наред, може би просто трябва да излезеш от рутината в секса.

Повечето жени се нуждаят от нещо повече от “чук-чук-лека нощ- мерси” подход към секса. Те искат трепет, топлина, страст и….нещо нестандартно? Проблемът е, че някои дами не са сигурни как да подходят към темата, понеже “добрите” момичета не би трябвало да харесват “мръсни” неща в леглото, но ще се изненадате колко от тях все пак ги правят.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*