Какво се крие зад женската любов към приятелите-гейове

През последните години няколко предавания и филми като „Сексът и градът” идеализираха това жените да имат за приятели гейове. Може би малко се вманиачаваме с тази тема, но трябва да се отбележи, че има известни докателства за този феномен. На кратко може да се каже, че жените обичат обратни мъже.

Има определени типове гейове, които жените предпочитат пред други. Става дума за такива, които са добри или изглеждат добре, имат търпението да ги изслушват и са верни – такива хомосексуални мъже са най-харесвани от дамите и не е трудно да разберем защо. Този феномен обаче се ограничава до малко на брой гейове, които притежават всички тези нежни качества и умеят да изслушват жените.

Има няколко неща, на които се основават причинате жените да харесват толкова много гейовете и които хетеросексуалните мъже трябва да разберат. 

Първият и най-важен аспект е свързан с облеклото на мъжете. Забелязва се, че гейовете са много по-добре осведомени, когато става дума за мода или стил в сравнение с другите мъже.

Счита се, че те се обличат по-добре и направо слагат в малкия си джоб хетеросексуалните мъже по отношение на познанията в областта на модата или облеклото. Това е една от най-важните причини, поради които жените харесват гейовете.

Горепосоченият факт кара мъжете да се замислят за начина си на обличане и вкуса си за дрехи. Как човек преценява дали има добър стил или не? Няма по-добър начин от това да се чувства най-добре облечен, сред тълпа хора. Ако човек не се чувства така, това подсказва, че е необходимо да преосмисли гардероб си.

Жените правят комплименти на мъжете за външния им вид и ако това не се случва достатъчно често, то е време да се замислиш за стила си на обличане.

Друга причина е външният вид и физиката, към които, интересно, гей-мъжете се отнасят по-сериозно отколкото всеки хетеросексуален мъж. Жените обичат да гледат тези внимателно изваяни форми във всеки индивид от мъжки пол. Обикновено хетеросексуалните мъже не се справят добре с този аспект, докато гейовете нямат проблем. И точно тези мъже харесват дамите.

Освен това хомосексуалистите са по-добри от хетеросексуалните мъже що се отнася до здравословен начин на живот, което се цени особено много от жените. Те обичат да виждат мъже, които се грижат за себе си и водят здравословен начин на живот, което обикновено не е така, и гейовете са по-добри и в тази сфера.

Това е още един повод дамите да харесват гейове. За хетеросексуалните мъже това означава, че трябва да се отравят ходом марш към фитнес салоните. Нужни са поне малко физическа активност и упражнения.

Факторът „чувствителност” е установен научно чрез проучване през 2008 година, което показало, че гейовете и жените имат сходна форма на мозъка. При тях двете полукълба на мозъка били симетрични за разлика от асиметрията, която се наблюдава при другите мъже – при тях дясното половина на мозъка е леко по-голяма от лявата.

От това може да се заключи, че хомосексуалните мъже и хетеросексуалните жени въприемат света по еднакъв начин и мислят почти еднакво.

Основавайки се на горните аргументи е важно да се разбере, че няма изключения или разлики в комуникацията, когато приятелите на гаджето ти общуват с нея и с нейния приятел-гей. Точно солидарността и симпатията привличат жените към гейовете като приятели.

Задължението на хетеросексуалния мъж е да разбере в кои области един гей го превъзхожда – например да е по-чувствителенВерността е поредната причина дамите да харесват хомосексуалните мъже. Жените няма защо да се страхуват, че може да загубят гаджето си заради някоя друга или да се борят с опасенията на приятеля си за изневяра, щом дружката им е гей. 

Смята се, че гейовете са много забавни и интересни, говорят открито за всичко свързано със секса и обичат да танцуват. Все пак някои от тях не обичат да са толкова социално активни, но почти всеки гей обича да излиза и да се мотае, което би могло да е основната причина за това жените да ги харесват. 

От всичко написано по-горе, хетеросексуалните мъже трябва да си извадят някои заключения и поуки – трябва да бъдат по-освободени, да са дръзки и да говорят силно. Трябва да прихванат от гейовете онези неща, които жените обожават в тях. Това със сигурност ще направи всеки нормален мъж още по-привлекателен за неговата любима и вече няма да й е нужен гей-приятел. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*