Какво мислят мъжете за изневярата?

Мнението на мъжете за изневярата

Жените, също както и мъжете, изневеряват. Дори и да простим на жена, която е била невярна, ще остане белег, който няма да ни дава покой и ще ни позволява да бъркаме в раната всеки път, когато искаме да накараме жената до нас да се чувства зле заради отвратителната си постъпка. Такива сме си, имаме ненаситно его. Мисля, че вие жените сте същите и имам предвид силните жени, тези, които имат силна индивидуалност и не могат лесно да попаднат под чуждо влияние.

Вероятно ние приемаме изневярата като лична обида. Дори да не обичаме жената, която е предала доверието ни, ние все пак страдаме от наранена гордост и чувстваме нужда да отмъстим.

Защо според мен е по-лошо една жена да изневери, отколкото мъж да постъпи така? Просто защото за да може да изневери, жената се обвързва не само физически, но и емоционално.

Ние сме доста по-безчувствени и често дори по-жестоки: при нас изневярата е провокирана от друго. Ние изневеряваме, за да отмъстим, за да убедим себе си, че сме съблазнителни, както преди. Не казвам, че нашите причини трябва да бъдат разбрани и извинени. Съвсем не! Просто искам да покажа, че ние изневеряваме по всякакви други причини, освен по емоционални.

Жената, с която ние изневеряваме на партньорката си, счита, че чувствата ни са взаимни, тъй като тя се обвързва емоционално. Именно поради тази причина когато правим тази стъпка и виждаме, че жената не разбира нашите причини, ние предпочитаме да изчезнем и да не говорим по въпроса, за да избегнем възможни усложнения. Всъщност, понякога се случва и ние да се влюбим в друга жена. Но тогава ние сме по-решителни и искаме да се освободим от сегашната ни връзка, за да започнем нова.

Когато обичаме, ние сме способни да дадем всичко от себе си. Така че не си въобразявайте, че всички нещастия в света се случват на вас жените и че ние мъжете сме безчувствени същества, чиято цел е единствено да ви наранят.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*