Как да поддържаш връзката жива?

Една връзка може да се поддържа жива през цялото време, стига да се погрижиш за няколко неща. Например, да избегнеш концепта за рутината в ежедневието.

Трябва да разбереш, че рутината е враг номер едно на всяка връзка. Щом отношенията се оформят, не минава много време преди да ни налегне мързелът. А щом във връзката се появи мързел, е ясно, че нещо започва да куца. Ако имаш приятелка и искаш да запазиш отношенията си с нея за дълго време е важно да поддържаш връзката интересна. На всяка цена избягвай релсите на ежедневието, които се оформят в течение на времето. 

Друг враг на всяка връзка е умората. Това е най-големият проблем при всякакъв вид връзки. Не е трудно да видиш много жени, изневеряващи на мъжете си, които по този начин слагат абсолютен край на отношенията. Ако умората навлезе във връзката, гаджетата вече не са интересни за жените и това ги кара да потърсят приключения на друго място. Представяме ти няколко трика за избягване на рутината във всяка връзка и поддържането й дълго време.

Похубави подаръци от преди

Може да изглежда съвсем прост съвет, но е доста ефективен за това да направиш връзката по-вълнуваща и тя да оцелее. Не е за препоръчване винаги да взимаш едни и същи подаръци, тъй като това води до рутина в отношенията. Подари й нещо интересно за рожденния ден или за годишнината ви.

Това ще й покаже любовта ти и това, че се интересуваш от нея. Освен това, по този начин ще извадиш наяве креативната си страна, което също ще бъде високо оценено от партньорката ти. Така че, винаги се опитвай да измислиш нещо оригинално, когато избираш подарък за даден случай. Винаги е добра идея да вземеш нещо, което приятелката ти е споменала пред това в непринуден разговор. Представено като подарък, това несъмнено ще я зарадва.

Бъдете заедно и тренирайте

Често се наблюдава, че след доста дълъг период от време заедно, привличането между двамата партьори започва да намалява. Това се случва и когато започнете да се чувствате комфортно във връзката и това открива пътя на мързела и тялото също не е в най-добрата си форма.

За да запазите връзката вълнуваща, трябва да се борите с този мързел и да се опитате да тренирате заедно, което е наистина чудесен начин да изградите успешна и дълготрайна връзка. Освен това  подсилва любовта един към друг и доброжелателността.  

Разкрасете дома си

Декорирането на дома често е наистина страхотен начин да „подправите” връзката. Това ще премахне всякаква прилика или мързел вкъщи и освен това отприщва новите идеи – това също поддържа една връзка свежа. Също така, да се заемете заедно с украсяването дава нов тласък, движеща сила на отношенията.

Освен това така се премахва всякакъв застой около вас. Самото декориране и пререждане ще създаде чувство за взаимно уважение у всеки от вас и естествено, домът ви ще изглежда по-добре и по-различно от преди. Две в едно- ще направите дома си по-красив и ще премахнете пречките пред връзката ви.

Разходки до романтични места

Това е просто и същевременно едно от най-добрите решения, за да поддържаш връзката в добро здраве. Да се измъкнете за романтично бягство ще подслади и разнообрази отношенията. Eжедневната домакинска работа може да бъде отровна за една връзка, направо да я убие. Откъсването от рутинната работа и дома за няколко дни, едно малко бягство, е добра идея. Не са нужни много усилия, за да се намери хубаво място за през уикенда.

Може да планираш заедно с партньорката си или да я изненадаш с вече съставен маршрут – доста добър начин за укрепване на отношенията. Това ще зареди не само вас, но и връзката като цяло с енергия. Фактът, че по този начин елиминирате рутината в ежедневието, осигурява презареждане на отношенията и ги поддържа безпроблемни.

Трябва да се има предвид, че не бива да се избира едно и също място всеки път, за да се избегнат всякакви познати неща или асоциации с това място. По-добре се спрете на различни места и различно време, за да освежите връзката.

Намерете си ново хоби

Взаимното усъвършенстване е концепт за заздравяване на връзката. Можеш да накараш жената да разбере как ще стане перфектна според теб и обратното. Дамите обичат да са с мъже, които им разкриват нови неща и начини да усъвършенстват идеите и таланта си. Можеш да й покажеш какъв мъж би могъл да си като започнеш ново хоби заедно с нея. Под ново хоби разбирай всичко от карате до готвене. Да се захванете с ново занимание също е вариант за разнообразяване и освежаване на връзката като я запазите жива.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*