Тайните на страхотния сексуален живот

Едно нещо е абсолютно необходимо за страхотен сексуален живот. Не става дума за супер готино тяло или естествено къдрава коса, Нито за това да имаш готина нова кола или голям телевизор. Не, най-важният фактор е комуникацията.

Сигурно се питаш на кому е притрябвало говорене, докато правиш секс с готин пич или с мацка? Ако става дума за секс за една нощ, може да минеш с малко или дори без говорене. Но ако искаш да поддържащ страста и възбудата за дълго време, ще трябва да свикнеш да говориш с партньора или партньорката си. Ето няколко подхода, които ще подобрят или запазят страстния секс.

Говорете за това какво искате

Идеална възможност е да говорите за това какво обича и иска партньорът. Той/ тя също не може да чете мисли, така че помогни. Невербалните знаци в спалнята са полезни до едно ниво, но ако това не води до резултата, който целиш, време е да изразиш желанията с думи.

Също толкова важно е да откриеш какво иска половинката ти. Ако си мъж и се чудиш как да задоволиш момичето си, решението е просто – просто питай! Наистина.

Най-добрият вариант е да я питаш какво иска. Много жени и доста мъже умират да говорят за фантазиите и желанията си. Всичко, от което се нуждаят, е искрена покана да излеят всичко това и точно това трябва да им предложиш.

Направи секса пикантен с думи

Не, не ти предлагаме да обсъждате последните икономически новини или коя известна личност ще се развежда. Малко палави и възбуждащи думи докато правите любов може да ви докарат до нови измерения на удоволствието.

Не знаеш как да започнеш? Започни като опишеш колко невероятно е тялото на партньора/ партньорката ти и колко много се възбуждаш. Говори за това, което правиш, което ще направиш и как ще се чувства любимият/любимата ти. Дори да не използваш такъв стил на изразяване по принцип, сега е моментът да станеш палав/а и разкрепостен/а. Отпусни се и се освободи от задръжките.

Покажи, че ти харесва

Ако има нещо, което всички ние харесваме, то това е искреният комплимент. Много хора са неуверени що се отнася до сексуалните им умения и способности и тайно се чудят дали са достатъчно добри в леглото. Не забравяй от време на време да кажеш на половинката си колко готин е бил сексът миналата нощ.

По-общ комплимент като “Толкова си секси!” става, но ще е по-добре, ако споменеш какво точно са направили и как това те е подлудило от страст. И все пак не прави голям въпрос от това- няколко прошепнати думи точно преди да тръгнеш за работа ще накарат половинката ти да грее щял ден.

Ако път вече правиш тези неща- страхотно! Ще се учудиш каква голяма промяна пораждат дори няколко думи. Когато общувате и описвате какво искате, говорете палаво в подходящи моменти и похвали партньора/ партньорката ти за уменията му/ й – той/ тя ще ти се отплати подобаващо, дори повече от колкото можеш да си представиш!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*