Знаете ли какви са желанията на жените? – 20 годишните

Ние попитахме 1400 жени на 20, 30 и 40 години какви са техните най-съкровени сексуални тайни и желания. Вие трябва само са слушате внимателно

Попитайте група жени какво търсят в един мъж и се появяват думите, които чуваме доста често. Увереност. Независимост. Чувство за хумор. Добрина. Добър външен вид. Сякаш всички жени търсим един и същ мъж (щастливец).

Ето къде е най-голямата трудност: ние жените пренареждаме приоритети в зависимост на каква възраст сме.

„Нещата, които една жена търси в един мъж, се променят с възрастта”, казва Хелън Фишър, професор по антропология в университета Рутгърс и експерт по взаимоотношенията, чиято най-нова книга се казва „Защо него? Защо нея?”

За да постигнете успех, трябва да разберете какви са нейните ценности и желания в този етап от живота й, и да знаете какво да очаквате, ако планирате да останете с нея. Жена, чиито приоритет някога е било да танцува на дансинга на парче на Lil’ Wayne, ще започне да предпочита интимен разговор на чаша вино и порция домашно приготвени спагети.

Тези промени се пренасят и в спалнята. Много малко жени не променят сексуалните си желания и навици. Точно обратното: проучване на Men’s Health сред 1400 жени показва, че сексуалните предпочитания се променят с течение на времето. И за да сме по-точни (както и жените, които попитахме бяха доста точни), две трети от жените в 30-те години на своя живот и почти половината от дамите на и над 40 разкриват, че техните сексуални желания са се променили в последното десетилетие. А една промяна може да е нещо добро и положително.

Например, жена, която преди не е искала да бъде отгоре, защото се е притеснявала как изглеждат големите й гърди, в последствие е станало по-уверена в сексуален план, знае какво иска, как го иска и как да ти покаже. Изглежда, че с възрастта сексът става нещо повече от приключение.

Това в никакъв случай не означава, че трябва да чакате. Независимо дали вашата половинка е на 20, 30 или 40, тук ще намерите насоки как да откриете какво й харесва.

20-годишните

Младостта означава красота, амбиции и енергия, но и неопитност (и нейната сестра – несигурността). Нашето проучване показва, че да поставиш етикет на жена на тази възраст е толкова лесно, колкото да предскажеш какво ще облече Лейди Гага на следващото си участие.

17% подкрепят секса на първа среща, ако има химия
1 от 5 е имала сексуални отношения само с един партньор
Добротата е най-търсеното мъжко качество в дълга връзка
9 от 10 говорят мръсотии по време на секс
38% са имали два или повече оргазма по време на последния си сексуален акт
27% не са изпитали оргазъм при последния си сексуален акт
30% казват, че искат да им правят повече орален секс
33% са с обезкосмени срамни части

Какво иска тя

Разговор
Разговорът с гаджето след дълъг ден е много важен. „Искам да мога да разговарям за моя живот, за нещата, които правя, за хората, които срещам всеки ден, за нещата, които ми се случват”, казва тя. „И искам човек, който се вълнува да чуе всичко това и да сподели същото с мен.”

Приключение
„Жените на 2- години се вълнуват от живота и всичко, което се случва”, казва Джил. „Ние искам да правим и откриваме нови неща. Аз искам да пътувам и да опознавам други култури. Искам да имам социална и политическа позиция. Жените на тази възраст искат партньори, които да правят всички тези неща с тях и които да имат собствени цели и мечти.”

Съчувствие
„Мъжът трябва да „се интересува от другите хора и да изпитва емпатия”, казва Джил. „Без това ще ми бъде много трудно.” Отдайте няколко часа месечно на някаква кауза.

Приятелство
„Мъжът трябва истински да се интересува от теб, твоите приятели и семейство”, споделя Джил. Покажете малко ентусиазъм, когато тя те покани да излезете със сестрите й.


Нейният профил за срещи

Според Нина К. Томас, психолог от Ню Йорк, жената на 20 има три приоритета. Тя иска кариера, лична идентичност и връзка. Има добри шансове тя да иска да мине под венчило. Според последното преброяване в САЩ, средностатистическата американка се омъжва на 26 години. Независимо дали си търси съпруг или не, може да се очаква, че тя е социална пеперудка. „След излизането от пубертета, те искаш вълнения, купони, живот, изпълнен с приключения”, казва Робърт Аксел, психолог от Ню Йорк.

Спечелете я
Сприятелете се с нейните приятели: специалистите в сайта за запознанства OkCupid са анализирали профилите на 3,2 милиона потребителите и са открили, че хетеросексуалните жени използват най-често фразата „моите приятелки”. В топ 20 са още фразите „близка съм с майка си”. Фишър казва: „Повече от всяка друга възрастова група, жените на 20 са силно свързани със семействата си и приятелките си.” Така че, ако излизате с младо момиче, ще се изпратите пред защитата на приятелките й. Бъдете готов за всичко, особено ако имате възможност да опознаете най-добрите й приятелки – пътувания, купони, късни закуски. Бъдете внимателни, когато тя говори за приятелките си, запомняйте случки и имена. „Тя ще иска вие да си паснете с тях”, казва Фишър.


Нейният сексуален профил

Нашето проучване показа, че броят на жените, достигали оргазъм при последния си сексуален акт, са е най-малък при тази възрастова група. Национално проучване на сексуалното  здраве и поведение показва, че тези жени изпитват болка при секс много по-често от жени на 30 или 40 години.

Вероятна причина за това може да бъде факта, че те са сравнително неопитни в секса и искат да задоволят мъжа до себе си. „Жените на тази възраст искат да изпробват всички пози, описани в книгите, но някои от тях не са особено удобни”, казва Деби Хербеник, консултант по връзките в Men’s Health и съавтор на проучването.

Възпламенете страстта й
Нека има малко светлина, казва Хербеник. По време на секс, слабата светлина, например от свещ, е по-добре от пълен мрак. „Това ще ви позволи да виждате нейните реакции”, обяснява Хербеник. По-добре е да можете да прецените удоволствието й (или болката).

Нашето проучване подкрепя това. В отговор на въпроса кое прави един мъж добър в леглото, Кортни, на 20, казва: „Ако може да улавя едва забележимите знаци, промените в движението на тялото или звуците, той ще е невероятен. Ако той прави това за мен, аз ще мога да го направя за него.” А ето какво разказа Джен, на 22, за най-доброто си сексуално изживяване: „Той постоянно ми казваше колко съм секси и стегната.” Така че, обръщайте й внимание, говорете за своите желания, за да може да тя се чувства удобно да говори за нейните.

Тя обича разнообразието: според Национално проучване на сексуалното  здраве и поведение, колкото повече сексуални акта има по време на секса (орален, вагинален, с ръце), толкова по-вероятно е тя да изпита оргазъм. Затова, разнообразете играта и смесете техниките. И не забравяйте, че почти половината от жените на 20 (45%) мислят, че най-добрата продължителност на вагиналния акт е 15 минути или дори по-малко.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*