Знаете ли какви са желанията на жените? – 40 годишните

Ние попитахме 1400 жени на 20, 30 и 40 години какви са техните най-съкровени сексуални тайни и желания. Вие трябва само са слушате внимателно

Попитайте група жени какво търсят в един мъж и се появяват думите, които чуваме доста често. Увереност. Независимост. Чувство за хумор. Добрина. Добър външен вид. Сякаш всички жени търсим един и същ мъж (щастливец).

Ето къде е най-голямата трудност: ние жените пренареждаме приоритети в зависимост на каква възраст сме.

„Нещата, които една жена търси в един мъж, се променят с възрастта”, казва Хелън Фишър, професор по антропология в университета Рутгърс и експерт по взаимоотношенията, чиято най-нова книга се казва „Защо него? Защо нея?”

За да постигнете успех, трябва да разберете какви са нейните ценности и желания в този етап от живота й, и да знаете какво да очаквате, ако планирате да останете с нея. Жена, чиито приоритет някога е било да танцува на дансинга на парче на Lil’ Wayne, ще започне да предпочита интимен разговор на чаша вино и порция домашно приготвени спагети.

Тези промени се пренасят и в спалнята. Много малко жени не променят сексуалните си желания и навици. Точно обратното: проучване на Men’s Health сред 1400 жени показва, че сексуалните предпочитания се променят с течение на времето. И за да сме по-точни (както и жените, които попитахме бяха доста точни), две трети от жените в 30-те години на своя живот и почти половината от дамите на и над 40 разкриват, че техните сексуални желания са се променили в последното десетилетие. А една промяна може да е нещо добро и положително.

Например, жена, която преди не е искала да бъде отгоре, защото се е притеснявала как изглеждат големите й гърди, в последствие е станало по-уверена в сексуален план, знае какво иска, как го иска и как да ти покаже. Изглежда, че с възрастта сексът става нещо повече от приключение.

Това в никакъв случай не означава, че трябва да чакате. Независимо дали вашата половинка е на 20, 30 или 40, тук ще намерите насоки как да откриете какво й харесва.

40-годишните

Тези жени знаят какво искат и не се страхуват от това да си го поискат. Може би защото вече са се оженили и имат деца или просто защото са успели, сигурни в себе си и не мислят за това да създадат семейство.

29% подкрепят секса на първа среща, ако има химия
Добротата е най-търсеното мъжко качество в дълга връзка
86% са изпитали един или повече оргазма при последния си сексуален акт
68% са стигнали до оргазъм преди партньора си по време на последния си сексуален акт
28% искат да им правят повече орален секс
38% са използвали превръзка на очите си по време на секс
69% са мастурбирали пред партньор
1 от 4 са имали сексуални контакти с 20 или повече партньори
30% обезкосмяват срамните си части с кола маска или бръснене


Какво иска тя

Елизабет Мичъл, 40 годишна, звезда от шоуто „V” на ABC, споделя:

Внимание
Мичъл е играла хетеро- и хомосексуално героини. Тя се шегува: „Когато играя хетеросексуална жена, аз лаская, а когато играя лесбийка – слушам.” Забележете: „Слушам какво говори тя – ако спомене нещо веднъж, вероятно ще прояви интерес към него. Повдигнете тази тема отново по-късно. Тя ще се впечатли!”

Оценяване
„Моят съпруг (с когото са женени от 7 години) всеки ден ми казва, че съм хубава”, споделя Мичъл. „В резултат на това, спокойно се разхождам гола пред него. Усещам как ме гледа и как подсъзнателно си мисли, че съм сексапилна.”

Комплименти
„Няма нищо по-секси от това да коментираш някой – да се вглеждаш във всичко, но не да критикуваш”, казва Мичъл. Обърнете внимание на всички сетивни детайли: „Какъв вкус имат устните й? Как мирише тя? Каква е косата й на допир? Отделете време на тези детайли и жената ще забележи усилията ви.”

Независимост
Мичъл не е почитателка на необходимостта и зависимостта . Тя е силна и независима, и се радва, че е омъжена за мъж, който е нейна половинка. „Мъжът трябва да познава собствените си страсти и да има свои страсти и интереси. Той трябва да иска да говори с мен за своите страсти”, казва тя.


Нейният профил за срещи

Очаквайте 40-годишните жени да са дръзки в своите връзки, кариери и подходът им към забавленията. Фишър обяснява това с хормоните: в тази възраст нивата на естроген и тестостерон спадат, но тестостеронът не намалява толкова много. „Поради тази причина когато жената остарява, тестостеронът се изявява повече”, казва тя. Какво означава това? „Жена на 40 ще бъде по-директна, по-решителна, по-смела и независима.”

Спечелете я
Трябва да имате енергия колкото нея. Фишър каза: “Когато иска да излезе и да направи нещо, тя ще иска да има до себе си мъж, който да има желание да я последва.” Това може да бъде всичко, от катерене до разглеждане на галерии. “Тези жени вече не се обаждат на приятелките си, за да ходят по барове”, казва Фишър. Не се притеснявайте – тя няма да иска от вас да заместите приятелките й. Вместо това, тя  иска човек, който да може да се наслаждава на света заедно с нея.


Нейният сексуален профил

Жените на тази възраст обичат секса. В нашето проучване, тази група жени е най-отворена към секс на първа среща (58%). Също така тези жени получават на-често оргазъм по време на последния си сексуален акт (86%). “Жената на 40 няма притеснения за раждане на деца, така че може да е по-отпусната в секса и да го прави по-често”, казва Фишър.

Възпламенете страстта й
Когато попитахме жените на тази възраст как са е променило отношението им към секса, те повтаряха следното: “Искам да правя секс по-често!”. 42-годишната Норма казва: “Вече по-смело изразявам желанията си и предлагам нови неща, които да изпробваме.” Запомнете това!

Жените от всички възрастови групи споделиха, че искам да им се прави повече орален секс. Ето някои от техните съвети: “Използвайте пръстите и езика си”, казва Роус, на 41 години. 40-годишната Лаина иска по-деликатно докосване: “Гали леко бедрата ми и бъде нежен с клитора ми.” 41-годишната Лариса добавя: “Наслаждавайте се на това, което правите. Колебанието ще предизвика само отхвърляне.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*