Топ 10 на най-възбуждащите неща

Използвайте ги, за да се насладите на успешна среща!

1. Лек и секси парфюм. За хората няма нищо по-хубаво от мъж или жена, които миришат неустоимо! Намери сладък и секси аромат, който освен това е лек и мистериозен.

2. Чувство за хумор. На хората им харесва останалите да смеят на шегите им, както и някой друг да ги разсмива.

3. Умение да изслушваш. На всеки му харесва да знае, че е изслушван и че получава нужното внимание. Когато човекът, с когото си на среща говори, слушайте много внимателно.

4. Атрактивно облекло. Не е необходимо да си облечен със скъпи дизайнерски дрехи, но трябва да си спретнат, а дрехите ти трябва да са подходящи за мястото, където отиваш. Бъди секси, но не прекалявай (един съвет за дамите: не се обличайте прекалено секси, защото ще създадете впечатлението, че сте „лесни”. Съвет за мъжете: ще я впечатлите, ако изберете ежедневен панталон, риза и яке, но не прекалявайте със смокинг!)

5. Усмивка. Привлечете погледа върху лицето и очите си с тези перлено бели зъби!

6. Подходяща сила на говора.  Когато говориш с човека, с който си на среща, го прави по-тихо. Все пак говориш само с него/нея, а не с всички останали! Не го/я карай да се чувства неудобно, като говориш прекалено високо и се държиш противно.

7. Комплименти. Не препускай възможността да направиш комплимент за облеклото, усмивката или очите. Комплиментът означа, че си обърнал внимание на човека с когото си. Но не прекалявай с хвалебствията все пак, защото това може само да раздразни човека и да му/й причини неудобство.

8. Флирт. Флиртовете ще накарат човека, с който си, да се почувства секси и привлекателен. А именно това е целта. Не флиртувай, ако не се интересуваш от човека наистина, защото само ще му/й дадеш празни надежди. Но и в никакъв случай не му/й се нахвърляй. Просто пофлиртувай леко, за да видиш реакцията.

9. Интелект. Наистина е много добре, ако човек може да започнеш хубав, интелектуален разговор. Но внимавай да си досаден с тривиални теми. Гледай новините, преди да отидеш на срещата – можеш да подхванеш разговор за нещо, видяно в тях! О да, незабравяй да не прекаляваш с приказките!

10. Плати сметката. Винаги предлагай да платиш сметката. Така човекът, с когото си на среща, ще си помисли, че наистина компанията му/й ти е харесала. Ако все пак той/тя настоява да плати, си разделете сметката.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*