Слизам надолу при мацката, но тя е космата, ами сега?

Честно казано да имаш приятелка, която не си бръсне триъгълника е направо детска игра в сравнение с мацка, която си забил и тъкмо си решил да слезеш надолу.

Това e като Люк Скайуокър, когато видя визията на Дарт Вейдър в пещерата на Дагобах и битката с него в “Завръщането на джедаите”. Когато Люк се биеше с него в ”Завръщането на джедаите”, той знаеше, че се изправя срещу шибан ситски лорд с кофти маска и достатъчно сила да уплаши всички в Галактиката. Но на Дагобах, той беше просто като ударен от огромно зло.

Същото важи за косматата путка на приятелката ти. Знаеш, че е там, можеш да се подготвиш психически или дори да избегнеш кофти момента. Но на среща, на която точно си се запътил с устни надолу, направо си оставен без шанс. Днес ще разгледаме няколко възможности, които имаш.

Веднага се върни нагоре и започни да я целуваш отново

Имам нужда от малко въздух, уоу.

Тя ще разбере, че нещо не е наред, освен ако не е супер пияна. Добрите новини? Тя ще знае, че нещо не е наред с интимната й зона. Лошите новини са, че останалото време от свалката ти ще е много странно и конфузно.

Мацката сигурно ще те остави да свършиш, но просто ще си лежи и ще се моли да не пръдне или нещо такова, защото вече си я накарал да се чувства наистина адски кофти.

Опитай се да го преодолееш

Нито един ветеран от войните не е получил орден „пурпурно сърце”, без да е показал смелост. Ще използваме “пурпурно сърце” като метафора. В този случай, орденът се равнява на забавна история и супер оценки от момчетата.

Няма да ги получиш, ако се откажеш сега. В крайна сметка, преди 20 години това си е било нещо съвсем нормално. Просто си представи, че си баща ти, а момичето е майка ти или нещо подобно, но не толкова отвратително.

Прави се на толкова възбуден, че просто искаш веднага да вкараш члена си в нея

Това може да свърши работа и дори да се приеме като комплимент. Обикновено, ако си поемеш дъх твърде рано, тя ще те посрещне с разочарование или многозначителен поглед. Но ако знаеш как да представиш нещата, имам предвид да ги „продадеш” наистина, наистина добре, тя може дори да си помисли “уау, момиче, толкова си добра, че той те иска веднага”.

Дръж се така, сякаш джунглата долу не те притеснява

Доста мъже не се притесняват от малко вълна в лицето. Ако ти си от тях, игнорирай горенаписаното и давай, тигре!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*