Научете се как да прелъстявате

Всички ние искаме да сме обект на желание и никой да не може да ни устои. И така, как се постига прелъстяване? Списъкът по-долу ще ви помогне да се превърнете в прелъстителното същество, което винаги сте искали да бъдете.

Подходящо облекло. Ако искате да съблазните някого, трябва да сте облечени  съблазнително. Но това в никакъв случай не означава да сте облечени долнопробно. Означава да сте секси и мистериозни. Чудесен пример за това е жена, облечена в къс и стилен костюм. Късата пола ще разкрие краката й по чудесен начин, но всичко друго ще бъде обгърнато в мистерия. Ако сте решили да покажете краката си, опитайте да не разкривате прекалено много от деколтето си.

Ако пък искате да покажете деколтето си, тогава не разголвайте прекалено краката си. Обувките и ботушите с висок ток също са много секси и съблазнителни. За мъжете нещата са много по-лесни. Те трябва да се обличат очарователно. Ежедневният панталон и една хубава риза са винаги подходящи.

Маркиращ аромат. Маркирайте със сладостен аромат. Използвайте парфюм, който ще остави незабравимо впечатление, когато минете покрай човека, когото искате да съблазните. Хората има много силно развито обоняние и затова най-вероятно ще последват следата, ако миришете страхотно!

Хипнотична сила. Използвайте хипнотичната си сила, за да привлечете човека, когото искате. Тази сила е в погледа ви. Използвайте я, като хвърлите мистериозен поглед, който ще ви представи, без да е необходимо да говорите. Взирането в него/нея с най-силния хипнотичен поглед е най-добрия начин да съблазните някого, защото това е покана за човека отсреща да се приближат към вас и да се представят.

Мистериозна увереност. Няма нищо по-сексапилно и прелъстително от уверена и мистериозна личност. Затова не забравяйте да се държите уверено. Покажете, че сте наясно с неговото/нейното съществуване като ги хванете, докато ви гледат. След това се усмихнете и продължете заниманието си. Това ще ви придаде вид на уверен и мистериозен човек. Ако сте загадъчни и имате точна посока в живота си, хората непременно ще ви последват.

Говори езика на съблазняването. Правилното използване на езика на съблазняването е един от основните ключове към постигането на вашия план. Въпреки че езикът включва говорене, голяма част от него се основава на невербални техники. Основна част от него се основава на езика на тялото. Когато флиртувате, трябва езикът на тялото ви да съответства с това. Бъдете игри, докоснете го/я леко по игрив начин, като например леко смушване и смях.

Ако пък разговаряте на по-сериозна тема, използвайте очите си (хипнотичната си сила). Наблюдавайте я/го – това ще им покаже, че искате да се опознаете повече. Обръщайте внимание и на начина, по който ви отвръщат. Ако той/тя се чувстват неудобно от вашите думи или игривия ви маниер, променете държанието си.

Съблазънта не се използва само когато се опитваш да свалиш човека, по когото си падаш. Бъди съблазнителен, дори когато вече имате връзка. Именно тогава е най-подходящия момент да покажеш съблазнителната си страна, защото това ще направи връзката по-гореща и страстна. Така вашият партньор ще иска още и още! Затова обличайте се съблазнително, оставяйте ароматни следи, говорете езика на съблазняването и бъдете себе си.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*