Размерът на гърдите наистина ли има значение?

Големи гърди! Какво от това?

Всеки  ден все повече жени се чудят дали да си сложат силиконови импланти, за да поддържат щастието на мъжете до себе си или да съблазнят други мъже. Наистина ли жена с големи гърди привлича мъжете повече, отколкото жена с малки гърди?

Доста жени ми пишат и ме питат дали мъжете наистина се интересуваме от размера на гърдите. Най-после реших да отговоря на тези въпроси веднъж завинаги. Половината от мъжете (необвързаните) ще се съгласят с отговорите, а другата половина (обвързаните) може и да не се съгласят.

Обвързан или не?

Жените привличат мъжете с общия си външен вид, но за съжаление на дамите (и особено тези с миниатюрни гърди), размерът е от значение за мъжете. Някои жени може да не са съгласни с това твърдение. Имаме само един въпрос за тях: има ли значение размера на пенис? Отговорът е да.

Точно както жените се възбуждат от размера на пениса, така и мъжете се възбуждат от размера на гърдите. За щастие на жените, това увлечение по големите гърди зависи от настоящия любовен статус на мъжете.

Необвързани мъже:

Необвързаните мъже по-скоро предпочитат (по-точно казано текат им лигите!) големи гърди. Това важи с пълна сила, когато те са с приятели си. Разбира се, в стая, препълнена с тестостерон, размерът на гърдите има значение.

Дори и мъжът да не е съгласен, до края на вечерта приятелите му ще го убедят в противното. Сред приятелите има неписано правило, че те не си позволяват един на друг да се съмняват колко важно е гърдите да са големи.

 

Обвързаните мъже:

Как знам кои мъже да обвързани? Познават се лесно, защото те са същите тези мъже, които са търсили големи гърди, докато са били сами. От тях можете да чуете сами, че размерът на гърдите няма никакво значение, стига да обичаш жената.

Най-смешното е, че когато тези мъже скъсат с гаджета си, големите гърди стават много важни изведнъж. Виждате ли какво причинява дългата връзка на мъжете? Затова необвързаните мъже трябва да излизат с приятелите си по-често…те ги държат здраво стъпили на земята.

Тайните правила

Всъщност, много мъже се преструват пред приятелите си, че се интересуват повече от размера на женските гърди, отколкото всъщност им пука. Но някъде дълбоко в себе си, на тях не им пука. През повечето време мъжете се шегуват, като говорят за големи гърди. Дълбоко в себе си ние знаем какво искаме в действителност…добре оформени и нормално големи гърди.

Две правила
Да, аз харесвам големи гърди, но харесвам и малки гърди. Никога не съм попадал на гърди, които да не харесам. Има само две изисквания към женските гърди:
1. Зърна
2. Достъпност.

Не ми пука дали гърдите са малки, стига да отговарят на тези две изисквания. Знаете ли, в една връзка (особено сериозна връзка) размерът на гърдите няма никакво значение (не мога да повярвам, че го пиша, но е вярно).

Ако жената има до себе си мъж, който я обича заради самата нея, тя няма причина да се притеснява за размера на гърдите си, така че може да забрави за силиконовите импланти. Ако един мъж не може да оцени жената до себе си заради това, което тя има, той няма да уважава нито една част от нея.

Жените не трябва да увеличават гърдите си само, за да зарадват мъжете. Тази причина е напълно погрешна. Ако все иска да си постави силиконови импланти, по-добре да го направи единствено заради себе си и заради никой друг.

Ето и един съвет за жените, които искат импланти…не си харчете парите за тях. Винаги можете да си намерите някой смотаняк, който да ги плати.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*